Nějak nevím, jak začít.
Takže....
Jestliže čtu diskuzi "boty O´Neil", tak je to proto, že mně zajímá diskuze o botech, zatímco téma "vyšší štítek" mne nechává ledově chladnou a nejspíš ho nikdy neotevřu. To je výhoda koncepcí fór, jako je třeba tohle. Čtenář si sám může vybrat, co číst chce a co číst nechce. Ideální.
Jenže ouha - lidský faktor zapracuje a v debatě o Snow Rallye se najednou objeví výroba laminátového štítku. Jen tak z ničeho nic, aniž by měla se závodem něco společného.
Takže přiotrávený čtenář nenápadně a tajně (aby nikoho neurazil) požádá kamaráda moderátora, aby diskuzi o štítku přesunul tam, kam patří - do vlastní sekce. Moderátor okamžitě a ještě s omluvou vyhoví a všichni mohou být spokojení. A taky jsou. Rovného půl dne. Pak se najde znovu další vykuk, který opět do threadu o Snow rallye umístí pozvánku na enduro promítání.
To už čtenář jen rezignovaně kroutí hlavou a moderátor skřípe zuby.
Jak se říká, chytrému napověz, blbého kopni. Dovoluji si tedy svým příspěvkem nakopnout uživatele tohoto fajnového webu, aby prokazovali trošku úcty zakladatelům příspěvků a nezaplácávali tématické diskuze příspěvky, které s problémem nesouvisí. Vždyť to děláme sami pro sebe - když založím téma s názvem "včera jsem pojel Desprese", určitě mi tam přijde popřát víc lidí, než když stejnou zprávu zapasuju do debaty o nabíjení baterky. Proč se schovávat mezi příspěvky a pípat jen tak něco mezi řečí? Vypnout hruď a bradu vzhůru! Není třeba se stydět za to, že chci bláznům stejné krevní skupiny sdělit to, co mně potkalo, co jsem dokázal nebo co bych chtěl dokázat!
Zmíněným nezmíněným na případnou usmířenou nabízím společnou popravu lahve Tullamore Dew [blush]